کش وردپرس چیست؟ معرفی 5 افزونه کش وردپرس سال 2021

در این مقاله میخواهیم اهمیت سرعت لود سایت را به شما همراهان مدیر ابزار بیان کنیم و بگوییم چگونه میتوان سرعت لود سایت وردپرس را چند برابر افزایش داد. سپس 5 افزونه کش وردپرس برتر که بیشترین نصب فعال در مخزن پلاگین وردپرس دارند را به شما معرفی خواهید کرد تا با استفاده از این افزونه ها سرعت لود سایتتان را افزایش دهید. با ما همراه باشید.

وبسایت شما چقدر سریع است؟

ممکن است فکر کنید وبسایت شما سریع است. اما آیا سرعت لود آن به قدری بالاست که کاربرانی که وارد سایت شما شده اند را راضی به ماندن در سایت شما کند؟

ارتباط تجربه کاربری با میزان بازدید سایت

تعجب نکنید! یک ثانیه شاید در نظر چیز چشم گیری نباشد ولی همین یک ثانیه باعث میشود 40 درصد از کاربران قبل از لود از سایت شما خارج شوند و درصد بانس ریت سایت شما را به طور چشم گیری کاهش دهند. مطالعات نشان میدهد که از همین 40 درصد که از سایت شما خارج شده اند فقط 20 درصد دوباره به سایت شما برمیگردند و 80 درصد از آن ها هرگز دیگر به سایت شما باز نخواهند گشت.

با یک مثال ساده این مورد را برای شما بیان میکنیم. فرض کنید سایت شما روزانه 1000 بازدید کننده در روز دارین و میانگین نرخ تبدیل بازدید کننده به مشتری شما 5 درصد است و میانگین سفارش شما روزانه 1 میلیون تومان است. این درآمد در هفته 7 میلیون و در ماه 30 میلیون تومان است و در سال به 365 میلیون میرسد. این درآمد ک درآمد عالیست. اما اگر وب سایت شما در بیشتر از 3 ثانیه لود شود 40 درصد از این درآمد را از دست خواهید داد. یعنی چیزی در حدود 150 میلیون در سال که یک عدد بسیار بزرگ است.  پس در نتیجه اگر سایت شما دارای سرعت لود بالایی باشد میتواند باعث شود مبلغ چشمگیری به درآمد شما افزوده شود. خوشبختانه راه هایی برای سرعت بخشیدن به سرعت لود سایت وجود دارد. یکی از این راه ها کش است.

کشینگ چیست؟

با اصول اولیه شروع میکنیم. هر بار که شحصی به یک صفحه وب سایت شما وارد میشود، درخواستی به سرور سایت شما ارسال میشود و سرور نتایج درخواست را به مرورگر کاربر ارسال میکند و در نهایت کاربر صفحه وب سایت شما را به عنوان نتیجه نهایی مشاهده میکند. وب سایت شما را مواردی مانند منو ها، تصاویر، ویدیوها،محتوای متنی و سایر موارد منحصر به فرد سایت شما کامل میکند.

تفاوت بودن کش و نبودن کش در سایت

سرور قبل از ارائه صفحه نهایی به کاربر ، باید هر درخواست را پردازش كند. بسته به پیچیدگی وب سایت شما، گاهی اوقات این امر می تواند مدت زیادی طول بکشد. این جایی است که حافظه پنهان به یک نیروی کمکی برای افزایش سرعت سایت تبدیل می شود.

به عبارت ساده تر، کشینگ به معنای کم کردن کار لود صفحه در وب سایت و افزایش سرعت لود است.

چرا به افزونه کش وردپرس نیاز داریم؟

بدون افزونه کش وردپرس هر بار که کاربری از سایت شما بازدید می کند، یک درخواست به سرور ارسال میکند. در صورتی که کاربر برای چندمین بار به سایت شما مراجعه کند باز هم همین پروسه برای وی رخ میدهد. در صورتی که افزونه کش وردپرس با کش کردن صفحه در حافظه مرورگر از این کار جلوگیری میکند و باعث افزایش سرعت لود میشود.

افزونه کش باعث میشود که :

  • سرعت لود سایت افزایش یابد.
  • تجربه کاربری بهتر شود
  • کار سرور کمتر شود
  • سئو بهبود یابد

در مخزن وردپرس تعداد زیادی افزونه کش وردپرس وجود دارد که هر یک کارایی خاصی دارند و هر کدام میتوانند به نوعی به سایت شما در بهبود سرعت لود و در نتیجه سئو کمک کنند. در ادامه 5 افزونه کش وردپرس را به شما معرفی خواهیم کرد تا با استفاده از آنها بتوانید سرعت لود سایت حود را کاهش دهید و کاربر بیشتری را جذب سایت خود کنید. با ما همراه باشید.

1- افزونه کش وردپرس WP Super Cache

در جایگاه اول افزونه های کش موجود در مخزن وردپرس بر اساس بیشترین دانلود، افزونه WP Super Cache رابا بیش از 2 میلیون دانلود ازآن خود کرده است. این افزونه فوق العاده قدرتمند بدون شک یکی از حرفه ای ترین افزونه های کش وردپرس برای افزایش سرعت لود سایت است.

افزونه کش وردپرس WP Super Cache

 یکی از ویژگی های خاص این افزونه تنظیمات بسیار ساده آن می باشد. تنظیمات این افزونه به قدر ساده است که میتوان با داشتن اطلاعات ابتدایی وردپرس به راحتی آن را تنظیم کرد. این ویژگی باعث میشود که حتی اگر فردی مبتدی باشید بتوانید به راحتی افزونه را روی سایتتان نصب کنید و از آن برای کاهش زمان لود سایت استفاده کنید.

برای مطالعه بیشتر کلیک کنید
4 افزونه فوق العاده در دست تعمیر وردپرس

2- افزونه کش وردپرس LiteSpeed Cache

وقتی برای یافتن افزونه های کش وردپرس به مخزن وردپرس مراجعه میکنیم دومین افزونه ای که بر اساس بیشترین استفاده مواجه می‌شویم افزونه LiteSpeed Cache است. این افزونه با بیش از یک میلیون دانلود جزو بهترین افزونه های کش وردپرس است. این افزونه با بهره گیری از کش صفحه درون ساخته وب سرور LiteSpeed به بهبود عملکرد سایت وردپرس کمک می نماید. افزونه LiteSpeed Cache محتوا را از صفحاتی که ایجاد شده اند، ذخیره می کند و در نتیجه زمان بارگذاری صفحه را کاهش می دهد.

افزونه کش وردپرس LiteSpeed Cache

از این افزونه بسیار خوب کش مهم ترین چیزی که نیاز دارد این است که بر روی سرور Lite Speed نصب و استفاده شود. در سایر سرورها میتوانید از همه ویژگی های آن به غیر از کش استفاده کنید.

مهمترین ویژگی که این افزونه دارد تیم پشتیبانی آن است. این تیم پشتیبانی دائما در حال بررسی باگ ها و اشکالات آن هستند تا در صورت بروز هر گونه مشکل در عرض چند ساعت برطرف کنند.

نصب LSCWP آسان است ، و تنظیمات پیش فرض آن برای اکثر وب سایت ها مناسب است. با این حال ، این افزونه یک رابط کاربری جامع را در اختیار شما قرار می دهد که در صورت تمایل می توانید طیف گسترده ای از تنظیمات را پیکربندی کنید.

3- افزونه کش وردپرس W3 Total Cache

در جایگاه سوم بیشترین دانلود های پلاگین کش وردپرس، پلاگین W3 Total Cache قرار دارد. این افزونه که یکی از قدرتمندترین افزونه های کش وردپرس است میتوانید که میتوان با استفاده از آن فایل های موجود در سایت را فشرده و کش شده را به کاربر ارائه داد. با این کار بار سرور نیز کاهش پیدا کرده و به این ترتیب سرعت لود سایت شما افزایش می یابد.

افزونه کش وردپرس W3 Total Cache

W3 Total Cache یک افزونه بسیار قدرتمند است، بنابراین گزینه های بسیار زیادی دارد.برای کسانی که می دانند چگونه از این گزینه ها استفاده کنند، یک معدن طلا می باشد. برای بسیاری از مبتدیان، این گزینه ها می تواند بسیار پیچیده و گیج کننده باشد. ما همه ی این گزینه ها را با جزئیات بررسی خواهیم کرد، بنابراین می توانید به درستی W3 Total Cache را راه اندازی و تنظیم کنید.

پس از اینکه شما افزونه w3 total cache را بر روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس خود نصب نمودید، بخشی به نام Performance به پیشخوان وب سایت وردپرسی شما اضافه می شود که با کلیک بر روی این زیر منو می توانید به بخش‌های مختلفی از جمله General Setting یا همان تنظیمات عمومی دسترسی پیدا نمایید که با توجه به این بخش می توانید قسمت مختلف افزونه را با توجه به نیاز خود شخصی سازی نمایید.

4- افزونه کش وردپرس WP Fastest Cache

چهارمین افزونه ای که در فهرست بهترین افزونه های کش وردپرس در سال 2020 قرار میگیرد و بیش از یک میلیون نصب فعال در وردپرس دارد، افزونه WP Fastest Cache است. این افزونه در یک نظرسنجی که بین کاربران فیسبوک انجام گردید عنوان سریع ترین پلاگین رایگان انتخاب شد. تنظیمات افزونه WP Fastest Cache نسبت به دیگر افزونه های کش بسیار راحت است و اگر آن را همراه با یک CDN مانند StackPath تنظیم کنید، سرعت بارگذاری سایت شما را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

از ویژگی های مهمی که در نسخه رایگان این افزونه میتواند نام برد عبارتند از:

  • ساخت صفحات استاتیک جهت کش کردن
  • امکان پاک شدن کش ها با رخداد های مختلف یا از پیشخوان
  • فشرده سازی کدهای HTML و  CSS و امکان ترکیب فایل های CSS و JS
  • تعیین زمان پاک شدن خودکار کش
  • امکان غیر فعال کردن کش موبایل و یا اعضای سایت
  • مدیریت فشرده سازی Gzip در وردپرس
  • پشتیبانی از SSL و CDN
  • امکان غیر فعال سازی شکلک های وردپرس

در نسخه پریمیوم نیز امکانات مهمی وجود دارد که میتواند شما را ترغیب به استفاده از این نسخه نماید. این امکانات عبارتند از:

  • کش اختصاصی برای نسخه موبایل
  • ابزارک کش
  • فشرده سازی جاوا اسکریپت
  • بهینه سازی تصاویر

5- افزونه کش وردپرس Autoptimize

پنجمین و آخرین پلاگین کشی که نصب فعال میلیونی در وردپرس دارد، افزونه Autoptimize است. این افزونه قادر است وبسایت شما را با روش های بسیار ساده بهینه کند و تمامی بخش های آن از قالب گرفته تا کدهای وردپرس را مورد بررسی قرار دهد.

با استفاده از این افزونه تعداد درخواست هایی که به سمت سرور ارسال می شود کاهش می یابد. زیرا فایل ها به یکدیگر متصل شده (concatenation) و تعداد آنها کمتر می شود. همچنین این افزونه میتواند اندازه صفحه و اندازه فایل های وب سایت را کاهش دهد. زیرا این افزونه فایل ها را فشرده (minify) می کند. از مهم ترین ویژگی های مهمی که میتواند برای افزونه Autoptimize نام برد این است که با به تعویق انداختن فایل های JavaScript و انتقال آن ها به فوتر زمان بارگذاری اولیه را به طور چشمگیری کاهش میدهد.

جمع بندی

نتایج به دست آماده از تحقیقات نشان میدهد که افزونه های WP Super Cache و W3 Total Cache نسبت به سایر افزونه ها به شکل بهتری میتوانند سرعت لود سایت شما را افزایش دهند. البته این موضوع شاید در بعضی از سایت ها کمی متفاوت تر باشد. این که کدام افزونه تاثیر بیشتری روی سایت شما دارد و میتواند زمان لود سایت را کاهش دهد.

البته بهترین ملاک و معیار برای بررسی سرعت لود سایت، سه سایت GTmetrix و pingdom و Google PageSpeed Insights است. بهتر است که یک به یک این افزونه ها را در سایت خود نصب و فعال کنید و با استفاده از سایت های گفته شده بررسی کنید که کدام افزونه روی سرعت لود سایتتان بیشترین تاثیر را داشته اند.

در این مقاله سعی کردیم اهمیت بالا بودن سرعت لود سایت را بیان کنیم و بگوییم که با استفاده از افزونه کش وردپرس چگونه میتوان سرعت لود سایت را افزایش داد. سپس 5 افزونه کش وردپرس که بیشترین نصب فعال را داراست از مخزن وردپرس معرفی نمودیم.

اکنون نوبت شماست.

به ما بگویید که استفاده از افزونه کش چه تاثیری روی سرعت سایتتان داشته است؟

کدام افزونه را در سایت خود استفاده کرده اید و نتیجه بهتری را دریافت نموده اید؟

تجربیات و نظرات خود را در مورد افزونه های کش وردپرس در بخش نظرات برای ما به اشتراک بگذارید.

یاسر رستگار

چند سالی هست که در حوزه سئو و تولید محتوا فعالیت دارم.سعی میکنم همیشه آموزش های به روزی رو برای کاربرها ارائه بدم

1 دیدگاه برای کش وردپرس چیست؟ معرفی 5 افزونه کش وردپرس سال 2021

    مجتبی :

    افزونه autoptimize با افزونه wp rocket تداخل داره؟

      گروه آموزش :

      بهتره که فقط یکی از این افزونه ها رو استفاده کنید. افزونه Wp rocket علاوه بر امکاناتی که Autoptimize داره امکانات دیگه ای هم داره و کاملتر از Autoptimize هست.

نظر: