هزینه راه اندازی سایت فروشگاهی چقدر است؟

در این مقاله میخواهیم هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی و سرمایه لازم برای این کار را در سال 1400 بررسی کنیم و روش هایی را در ادامه معرفی خواهیم کرد که می توانید با استفاده از آن ها تنها با هزینه 200 هزارتومان، صاحب یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای شوید.پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

امروزه یکی از حوزه های پر طرفدار در زمینه کسب و کارهای اینترنتی، فروشگاه های اینترنتی هستند. حوزه ای که هزینه راه اندازی آن به مراتب صرفه تر از راه اندازی فروشگاه فیزیکی است. شاید وقتی که ایده راه اندازی فروشگاه اینترنتی به ذهنتان خطور میکند موضوع نداشتن مهارت در راه اندازی و دانش کافی از این حوزه باعث شود که از راه اندازی فروشگاه اینترنتی پشیمان شوید. ولی باید به شما بگوییم که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز نیست که از ابتدا دانش کامل و کافی در این زمینه داشته باشید. ما به شما راه هایی را خواهیم گفت که با استفاده از این راه ها میتوانید یک فروشگاه اینترنتی کاملا حرفه ای راه اندازی کنید.

از مشاوره رایگان ما در خصوص کاهش هزینه های راه اندازی فروشگاه استفاده کنید: به بخش مشاوره راه اندازی فروشگاه اینترنتی مراجعه کنید.

در ادامه این راه ها را با هم بررسی خواهیم کرد.

1- راه اندازی فروشگاه اینترنتی با کدنویسی

اولین روش برای راه اندازی فروشگاه اینترنت، استفاده از برنامه نویسی برای ایجاد سایت است. در این روش 0 تا 100 امکانات مورد نیاز برای یک فروشگاه توسط کد نویسی ایجاد میشود. از مزایای این روش این است که هر امکانی که در سایت مورد نیاز است میتوان با استفاده از کدنویسی ایجاد کرد. همچنین سایت کدنویسی شده حجم کمتری خواهد داشت و این باعث بالا رفتن سرعت لود سایت خواهد شد.

اما این روش معایبی هم دارد. یکی از معایب بارز این روش هزینه بالای آن است. یعنی برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی با کد نویسی اختصاصی هزینه ای نزدیک به 50 تا 100 میلیون تومان و حتی بیشتر را باید در نظر بگیرید. یکی دیگر از معایب این روش زمان بر بودن آن است. این زمان بسته به مهارت و دانش تیمی کدنویسی ممکن است بین 3 تا 6 ماه و حتی بیشتر طول بکشد.

میزان زمان طراحی سایت با کد نویسی

همچنین هزینه نگه داری و ارتقا سایتی که به صورت اختصاصی کد نویسی شده بسیار بالاست. چون که شما باید سالانه مبلغی را برای پشتیبانی به این تیم پرداخت کنید و برای هر امکانات جدیدی که میخواهید در سایت وجود داشته باشد مبلغ جداگانه ای باید پرداخت کنید.

این روش برای سازمان ها و شرکت هایی که بودجه و درآمد بالایی داردند و میخواهند با استخدام برنامه نویس، یک تیم برنامه نویسی تشکیل داده و توسط این تیم سایت اختصاصی ایجاد کنند مناسب است ولی برای فرادی که میخواهند به صورت شخصی و یا با یک تیم کوچک سایت فروشگاهی راه اندازی کنند به هیج عنوان مناسب نیست.

2 – راه اندازی فروشگاه اینترنتی با سایت ساز ها

سایت ساز ها به شما این امکان را میدهند که بدون نیاز به داشتن مهارت در زمینه طراحی سایت، یک سایت اینترنتی داشته باشید. یعنی فقط کافیست دستورالعمل هایی که برای راه اندازی فروشگاه های اینترنتی با استفاده از سایت ساز به شما گفته شده را اجرا کنید و به راحتی یک فروشگاه اینترنتی برای خود ایجاد کنید. سایت های بسیاری در این زمینه وجود دارد که میتواند برای شما امکان ایجاد سایت فروشگاهی به صورت آنلاین را فراهم کند.

ولی این نوع راه اندازی فروشگاه اینترنتی معایبی هم دارد که شاید باعث شود که در همان ابتدا از داشتن این نوع سایت پشیمانتان کند. مهمترین ایراد این نوع سرویس ها این است که شما را به طور کامل به سایت یا شرکت ارائه دهنده سیستم سایت ساز وابسته میکند که گاها این وابستگی باعث ایجاد هزینه بسیار زیادی برای شما میشود.

معایب فروشگاه سازها

به عنوان مثال، برای راه اندازی یک فروشگاه پیشرفته با استفاده از سایت ساز باید سالانه 5 میلیون به شرکت یا سایت ارائه دهنده سیستم سایت ساز پرداخت کنید تا اجازه دهند شما باز هم از سیستمشان استفاده کنید و سایت شما را پشتیبانی کنند. حال این را هم در نظر بگیرید که با توجه به افزایش قیمت ها ممکن است هر سال این مبلغ بیشتر هم شود و چون سایت شما کاملا به سیستم سایت ساز وابسته است، برای ادامه کار مجبور خواهید بود این مبلغ را پرداخت کنید.

3- راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس

یکی دیگر از راه هایی که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی، استفاده از CMS یا سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. این روش یکی از بهترین و کم هزینه ترین راه های راه اندزی یک فروشگاه اینترنتی است. یکی از مهمترین ویژگی های راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی با سیستم های مدیریت محتوا وردپرس این است که کاملاً رایگان است و زبان فارسی را پشتیبانی می کند. یعنی اگر سایتتان را با وردپرس راه اندازی کرده باشید، یک پیشخوان کاملاً ساده به زبان فارسی را در اختیار شما قرار میدهد که می توانید سایتتان را همانطوری که دوست دارید با سلیقه خودتان بچینید از ساخت و طراحی صفحه اصلی گرفته ساخت صفحات داخلی و طراحی منو ها و ساخت انواع فرم ها و…

سیستم مدیریت محتوای وردپرس به دلیل گستردگی و تنوع در قالب وردپرس و افزونه وردپرس که دارد میتواند دست شما را برای ساخت هر نوع فروشگاه اینترنتی چه برای فروش محصولات فیزیکی و چه دانلودی بازتر کند.

ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

فقط به این نکته توجه کنید قبل از اینکه بخواهید فروشگاه اینترنتی تان را بسازید باید سایت تان را با وردپرس راه اندازی کرده باشید. بعد از اینکه سایت تان را با وردپرس راه اندازی کردید باید با استفاده از ووکامرس سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. شما با نصب و فعال سازی پلاگین ووکامرس که کاملاً رایگان هم است می توانید در کمتر از ۵ دقیقه سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی با تمام امکانات ممکن تبدیل کنید.

خرید سایت فروشگاهی آماده
با کامل ترین امکانات و تحویل فوری !!!

هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس چقدر است؟

برای راه اندازی هر سایتی یک سری هزینه های ثابت سالانه دارید که با هر روشی سایت خود را راه اندازی کنید، این هزینه ها برای همه این متدها ثابت است. هزینه هایی از قبیل هاست و دامین و…

هزینه هاست مبلغی بین 100 تا 500 هزار تومان به صورت سالیانه می باشد، که این قیمت بستگی به نوع هاست و تعرفه های شرکت هاستینگ دارد که البته با همان مبلغ 100 تا 150 هزار تومان نیز یک هاست بسیار مناسب برای یک فروشگاه تازه تاسیس را می توانید تهیه کنید.

هزینه دامنه نیز بستگی به این دارد که شما دامنه .ir خریداری کنید یا دامنه بین المللی مانند .com; هرینه دامنه .ir  دور و بر 6 هزار تومان در سال و هزینه دامنه دات کام بسته به قیمت دلار متغیر است و چیزی در حدود 250 هزار تومان در سال است.

در صورتی که یک قالب حرفه ای هم خریداری کنید، مبلغی بین 100 تا 300 هزار تومان نیز به هزینه هاست و دامین شما اضافه خواهد گردید.

اگر بخواهیم همه این موارد را به صورت سرجمع محاسبه کنیم، شما برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی کاملا اختصاصی با وردپرس و ووکامرس نیاز به هزینه ای بین 200 تا 500 هزار تومان دارید.

از مزایای وردپرس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  هزینه کم در مقایسه با سایر سیستم‌ها
  • گستردگی در قالب وردپرس
  • گستردگی در افزونه‌های وردپرس
  •  امکان گزارش‌گیری کامل از فروش
  • فروش اتوماتیک بدون طی مراحل گوناگون
  • گستردگی در جذب مشتری در سطح وسیع
  • امکان بازاریابی و تبلیغ محصولات به روش‌های گوناگون و کم هزینه

راه اندازی فروشگاه اینترنتی به دو صورت انجام می گیرد

1- می توانید طراحی و راه اندازی آن را به یک تیم حرفه ای بسپارید و در قبال آن، مبلغی را به آنها پرداخت کنید.

2- یا خودتان با یاد گرفتن نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی، اقدام به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی کنید.

همانطور که می دانید هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی توسط شرکت های طراحی سایت بسیار زیاد است. هزینه‌ای که شرکت های طراحی سایت بابت راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی تان از شما می گیرند بسیار نجومی می باشد.

ممکن است اگر بخواهید یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای راه اندازی کنید بالای ۱۰ میلیون تومان بابت فروشگاه اینترنتی تان سرمایه لازم داشته باشید. البته قیمت ها متفاوت است. از قیمت هم بگذریم اگر بخواهید شرکت های طراحی سایت فروشگاه اینترنتی تان را طراحی کنند اولین مشکل این است که نمی توانید به سلیقه خودتان سایت فروشگاهی تان را راه اندازی کنید و یا اگر قصد انجام هر گونه تغییر را داشته باشید نمی توانید آن را خودتان انجام دهید و باید برای آن مبلغی اضافی را برای شرکت طراح سایت بپردازید.

نهایتا این امکان وجود دارد که بعد از طراحی، سایتی که به شما داده اند زمین تا آسمان با نمونه ای که به شما نشان داده اند متفاوت باشد و این امکان هم وجود دارد که چیزی که مدنظر شماست در نیاید.

پس اولین مشکل این است که چون خودتان نمی توانید فروشگاه اینترنتی تان را طراحی کنید شاید فروشگاه اینترنتی تان شبیه به چیزی که در ذهن تان باشد نشود! و همیشه فکر کنید که کم و کاستی هایی در سایت فروشگاهی تان وجود دارد. البته این مورد برای بسیاری از افراد پیش آمده است و همیشه ذهن شان را درگیر تغییراتی در سایت فروشگاهی شان می کنند.

از طرفی هم اگر بخواهید هر تغییراتی را در سایت فروشگاهی تان اعمال کنید باز هم باید به شرکت طراحی سایت تان مراجعه کنید و آن تغییراتی را که می خواهید داخل سایتتان ایجاد شود را به آنها بگویید و با پرداخت هزینه مجدد کارتان را راه می‌اندازند. به عنوان مثال اگر بخواهید چیدمان محصولتان را داخل سایت تان تغییر بدهید باید به شرکت طراحی سایت دانم مراجعه کنید و به آنها بگویید که همان تغییراتی را که می خواهید داخل سایت تان اعمال کنند. پس این هم یک مشکل اساسی حساب می شود. چون هر بار که بخواهید تغییراتی را داخل سایت تان بدهید باید باز هم هزینه کنید و ممکن است این هزینه ها ادامه داشته باشد.

با این حال آیا باز هم برای راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی به شرکت های طراحی سایت مراجعه می کنید؟ برای راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی تان این همه هزینه کنید و هزینه ها همیشه ادامه داشته باشد. برای همین است که پیشنهاد می کنیم خودتان دست به کار شوید و فروشگاه اینترنتی تان را راه اندازی کنید.

پیشنهاد فوق العاده برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

حالا که شما با خواندن این مطلب انواع راه های ساخت فروشگاه اینترنتی آشنا شدید، پیشنهاد میکنیم این فرصت را از دست ندهید

اگر می خواهید فروشگاه اینترنتی اختصاصی خود را راه اندازی کنید با ثبت نام و شرکت در دوره راه اندازی فروشگاه اینترنتی. می توانید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید و با راه کارهایی که به شما ارائه می شود می توانید همچون فروشگاه های اینترنتی معروف و پر درآمد، فروشگاه خود را به در آمد بالا برسانید.

بنر تبلیغات دوره رایگان

ما در مدیر ابزار برای شما دوره راه اندازی فروشگاه اینترنتی را آماده کرده ایم که با شرکت در این دوره می توانید به جای صرف هزینه 10 تا 20 میلیون تومان،کاملا رایگان صفر تا صد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را یاد بگیرید.

برای شرکت در این دوره طلایی شما می توانید وارد سایت مدیرابزار شده و با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس بگیرید و یا از بخش دوره های آموزشی در این دوره ثبت نام کنید.

جمع بندی

انتخاب این که چگونه فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید به عهده خودتان است اما انتخابی که میکنید میتواند روی آینده کسب و کار شما تاثیر بگذارد. هر کدام از این روش ها معایب و مزایایی دارند که با بررسی آن ها میتوانید بهترین انتخاب را برای شروع فروشگاه اینترنتی خود داشته باشید.

شما بگویید.

کدام یک از این روش ها میتواند روی کسب و کار شما تاثیر بگذارد و درآمد خوبی را برای شما به ارمغان بیاورد؟

این که طراحی سایت فروشگاهیتان را به شرکت یا تیمی بسپارید و وابسته آنها باشیدبه صرفه تر است یا خود صفر تا صد کار راه اندازی فروشگاه اینترنتی را انجام دهید ؟

ممنون میشویم نظرات خود را در این زمینه با ما و همراهانمان به اشتراک بذارید.

یاسر رستگار

چند سالی هست که در حوزه سئو و تولید محتوا فعالیت دارم.سعی میکنم همیشه آموزش های به روزی رو برای کاربرها ارائه بدم

1 دیدگاه برای هزینه راه اندازی سایت فروشگاهی چقدر است؟

    نامبروان :

    ممنونم از مطالب خوبی که همیشه توی سایتتون قرار میدید.

نظر: